هشدار بین‌المللی درباره کمبود مواد غذایی در یمن-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

هشدار بین‌المللی درباره کمبود مواد غذایی در یمن

نهادهای امدادی سازمان ملل از جمله یونیسف و فائو در گزارشی مشترک درباره وضعیت بغرنج کمبود مواد غذایی در یمن هشدار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که تجاوزهای نظامی ائتلاف سعودی و اماراتی به یمن ادامه دارد، سازمان‌های بین‌المللی درباره کمبود مواد غذایی در یمن هشدار دادند.

شبکه الجزیره در گزارشی درباره وضعیت یمن، به هشدار اخیر مشترک «برنامه جهانی غذا»، یونیسف (صندوق کودکان ملل متحد) و فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) درباره وضعیت بحرانی کمبود مواد غذایی در یمن اشاره کرد.

این نهادهای امدادی بین‌المللی در گزارشی مشترک هشدار دادند، احتمال می‌رود تعداد یمنی‌های ساکن جنوب این کشور که با خطر ناامنی غذایی حاد مواجه هستند، از دو میلیون نفر در حال حاضر به ۳.۲ میلیون نفر افزایش یابد.

طبق این گزارش، «یمن با بزرگ‌ترین بحران غذایی در جهان مواجه است».

در این گزارش آمده است: «علاوه بر جنگ بیش از ۵ ساله در یمن، محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، شوک‌های اقتصادی، درگیری‌های نظامی، کاسته شدن از میزان کمک‌های امدادی خارجی، هجوم ملخ‌ها و سیل باعث تشدید وضعیت بحرانی دسترسی به مواد غذایی در یمن شده است».

«لوران بوکرا» مدیر بخش یمن در سازمان «برنامه جهانی غذا» در این باره به الجزیره گفت: «یمن از چندین جبهه دارد بحران را تجربه می‌کند. همین حالا (برای مقابله با بحران غذایی و انسانی در یمن) باید اقدام کنیم».

«لیز گراند» هماهنگ کننده کمک‌های انسان‌دوستانه سازمان ملل در امور یمن با هشدار درباره وضعیت جاری این کشور گفت: «یمن یک بار دیگر در آستانه یک بحران بزرگ امنیت غذایی قرار دارد».

بنا بر اعلام دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور انسان‌دوستانه، حدود ۲۴ میلیون نفر از جمعیت یمن که معادل ۸۰ درصد کل جمعیت این کشور است، به نوعی کمک یا حفاظت نیاز دارند.

به رغم وضعیت بغرنج انسانی در یمن ناشی از ادامه تجاوزهای نظامی ائتلاف عربستان سعودی و امارات و متحدانشان و نیاز یمنی‌ها به کمک‌های بشردوستانه، ۷۵ درصد از برنامه‌های سازمان‌ ملل از کمک‌های غذایی گرفته تا بهداشتی، یا تعطیل شده و یا با کاهش ارائه خدمات مواجه شده است.

 

فارس

ارسال نظر